Produkter

Spåra ditt paket

Herbertz

Herbertz

Herbertz, tysk kniv tillverkare med stort utbud av knivar av hög kvalité.

Tyska Herbertz tillverkar sedan över 100 år tillbaka knivar i Tyskland. Hos Herbertz hittar ni ett komplett utbud av knivar för alla ändamål. Exempel bowieknivar, jaktknivar, fällknivar, taktiska knivar, samlarknivar och överlevnadsknivar.

Tillverkares produkter

Browning

Browning

Browning, klassiskt amerikanskt vapenmärke

Sedan 1897, året då den första Browning-pistolen tillverkades, har miljoner, till och med tiotals miljoner, hagelgevär och gevär för jakt eller målskytte skapats och tillverkats av Browning.

Uppfinnaren av halvautomatisk hagelgevär, över-och-under-hagelgevär och halvautomatisk gevär, och senast en över-och-underpistol med den lägsta actionramen och det snabbaste skjutsystemet på marknaden.

Detta har satt sitt prägel på pistolframställningens historia med ett brett utbud av modeller, alla olika, men med en sak gemensamt - deras tillförlitlighet och deras unika prestanda. Varje dag, över hela världen, spelar Browning-vapen, gamla eller nya, slätborrade eller riflade, på banan eller för jakt, vilket ger deras ägare ett stort nöje.

Målskyttare, jägare och samlare kan i dessa fascinerande föremål hitta ett nöje som förnyas oändligt. Bland märken av vapen, precis som med märken av klockor eller bilar, finns det några vars historia är en del av hela branschens rykte. Browning, till exempel.

Tillverkares produkter

COLDSTEEL

COLDSTEEL

COLD STEEL, knivar av absolut topp kvalité! Cold Steel är kända för sin extremt höga kvalité på stålet samt den otroliga skärpan i sina produkter. 

Med Cold Steel får du som kund otroligt hög kvalité i deras knivar och svärd. Samtliga produkter är gjorda i kolstål vilket ger ett stål som klarar tuffa påfrestningar. Cold Steel testar alla sina produkter själva och deras videos är levande bevis på kvalitén!

Gillar du samurajsvärd så har Cold Steel en fantastisk serie av Katanas och Wakazashi´s som är i extremt starkt stål med sylvass egg och äkta träslida. Storsäljaren är Cold Steel Warrior Katana som har den traditionella japanska designen.

Köptips: Cold Steel warrior katana

Tillverkares produkter

Colt

Colt

Colt, amerikansk legendarisk vapentillverkare. Vi erbjuder luftvapen och vapenreplikor från Colt.

När du söker gevär, pistoler och revolvrar (licensfria) så är Colt märket för dig. Med Colt så får du en av världens mest kända vapenmärke och ett stycke amerikansk historia!

 

Tillverkares produkter

Crosman

Crosman

Crosman, amerikansk tillverkare av luftvapen. Vi erbjuder ett stort antal luftpistoler och luftgevär från Crosman till lågt pris.

Crosman är en riktigt legendarisk tillverkare av luftvapen och luftgevär. Med Crosman´s vapen får man bra produkter till mycket fördelaktiga priser!

Köptips: Crosman 2240 5,5mm luftpistol

Tillverkares produkter

Gerber

Gerber

Gerber, legendary blades, knivar från USA av topp kvalité.

Tillverkares produkter

Glock

Glock

Glock, det bästa inom vapen. Vi erbjuder mycket fina Glock pistoler som drivs med CO2 eller fjäder samt Glock knivar.

Hos oss hittar ni extremt fina kolsyrepistoler från Glock. Alla pistolerna är i skala 1:1 och håller samma höga kvalité som Glock´s licenspliktiga krutvapen.

Vi erbjuder även mycket fina knivar från Glock. Dessa knivar kommer i 2st modeller och kan användas som friluftsknivar, jaktknivar och överlevnadsknivar.

Köptips: Glock 4,5mm kolsyrepistol, full blow back, hög precision - Original Glock militärkniv

Tillverkares produkter

Hatsan

Hatsan

Luftvapen från turkiska Hatsan i massor av modeller. Hatsan tillverkar både luftpistoler och luftgevär i mycket hög kvalité.

Hatsan har idag blivit världens största tillverkare av luftgevär och luftpistoler och släpper otroligt mycket spännande nyheter. Med Hatsan får ni luftvapen i mycket hög kvalité till förmånliga priser. Flera av Hatsans modeller kan även uppgraderas med starkare fjädrar för högre utgångshastighet. Vi erbjuder även måltavlor från Hatsan för prickskytte.

Köptips: Hatsan Sniper 5,5mm luftgevär kit

HATSAN är en av världens främsta tillverkare inom skjutvapenindustrin. Produktionen

inkluderar, bearbetning av trä, bearbetning av metalldelar, värmebehandling, spolning, efterbehandling som finslipning, olika typer av kemisk plätering och blåsning, formsprutning, metallinsprutning, formgjutning, svetsning, gravering, tunnborrning & fattillverkning, lasermarkering, lasergravering på trä- och metalldelar, kamouflagebeläggning, montering, kvalitetssäkringstest, testskytte, etc. HATSAN är den enda auktoriserade tillverkaren av Mossy Oak-mönster i Turkiet. Endast råmaterial kommer till HATSAN och slutprodukten är den högkvalitativa och hållbara produkten. Råmaterial som används i HATSAN är av mycket hög kvalitet, som turkisk valnöt och stål av hög kvalitet.

HATSAN har ett mycket väl etablerat produktionsområde på 35000 m², 650 arbetare och en maskinpark på totalt 500 maskiner inklusive högteknologiska dator numeriska styrda maskiner. HATSAN är den unika tillverkaren av luftvapen och den mest kända i Turkiet sedan 1976.

I produktions- och konstruktionsstadiet används det senaste 3-D CAD-systemet. Alla enskilda syntetiska delar, metalldelar och sammansättningar analyseras genom CAE-programvara, så att kostnads ​​eliminering och hållbarhet ökar. Tack vare upp till 5-axlade CNC-maskiner bearbetas alla arbetsstycken med CAM-programvaran.

HATSAN har ISO 9001-certifikatet och ISO 9001-kraven följs strikt i alla produktions- och monteringssteg

HATSAN blev mycket känd i världen med sina högkvalitativa produkter och mycket konkurrenskraftiga priser. HATSAN är en exportorienterad fabrik och exporterar 95% av sina produkter till mer än 90 länder runt om i världen. HATSAN-produkter med mycket god kvalitet och konkurrenskraftiga priser får en mycket bra acceptans över hela världen. Hatsan har tillräckligt med kapacitet och bakgrund för att producera alla typer av vapen i huset.

Många kända varumärken i världen produceras av HATSAN.

Tillverkares produkter

Smith & Wesson

Smith & Wesson

Handbojor, knivar och multitool från välkända Smith & Wesson, USA.

Tillverkares produkter

Walther

Walther

Walther. Tysk mycket känd vapentillverkare som tillverkat knivar, polisutrustning, taktisk utrustning och vapen under lång tid.

När du köper en Walther produkt så får du tysk kvalité.

Tillverkares produkter

Sig Sauer

Sig Sauer

Kolsyrepistoler och kolsyregevär från Sig Sauer i mycket hög kvalité. Laddas enkelt med kolsyrepatroner och skjuter diabolor med hög precision. Sig Sauer tillverkare sina egna licensfria CO2 vapen vilket ger en extremt hög kvalité!

Storsäljaren är Sig Sauer P226 4,5mm CO2 pistol. En exakt 1:1 kopia på svenska polisens pistol med mycket hög utgångshastighet och full blowback!

Sig Sauer P226 4,5mm CO2 pistol

Tillverkares produkter

Uzi

Uzi

Knivar, taktisk utrustning och vapen från välkända UZI från Israel. Populära militärprodukter för uniformspersonal och samlare.

Tillverkares produkter

Kalashnikov

Kalashnikov

Kalashnikov, licenstillverkade knivar i det välkända vapenmärket Kalashnikov. Populära samlarknivar!

Tillverkares produkter

Beretta

Beretta

Beretta är ett italienskt vapenmärke. Beretta tillverkar bland annat pistoler och gevär. Beretta grundades 1526 och är världens 14:e äldsta familjeföretag. Det ägs och drivs av 14:e generationen i rakt nedstigande led från grundaren Pietro Beretta och har sin huvudsakliga tillverkning i Gardone Val Trompia i Italien.

Vi erbjuder läckra kolsyrepistoler och soft air guns från Beretta.

Tillverkares produkter

Daisy

Daisy

Historien om Daisy

I slutet av 1870-talet flyttade Clarence Hamilton, en urmakare och uppfinnare, från Ohio till Plymouth, Michigan. Han inrättade butik i det främre fönstret i en drog- och smyckebutik, där han reparerade klockor.En av hans uppfinningar var ett vind skyddslöst vindkraftverk och han började producera den i en butik nära sitt hem omkring 1880. 1882 byggde han en tvåvåningar, 8 000 kvadratmeter stor byggnad, bildade Plymouth Iron Windmill Company och började produktionen av väderkvarnar.

I mitten av 1880-talet kämpade verksamheten. Det var opraktiskt att transportera den tunga stålkvarnen med vagn i hela den södra delen av Michigan, norra Indiana och Ohio. I januari 1888 sammanträdde styrelsen för att överväga att stänga bolaget.Förslaget att likvidera misslyckades med en röst, den av General Manager Lewis Cass Hough. Runt hörnet från vindkraftföretaget drivde Hamilton också Plymouth Air Rifle Company och tillverkade en träluftsvapen för att tävla med den som tillverkas av Markham Air Rifle Company. 

Den 6 mars 1888 närmade sig Hamilton vindkraftföretaget med en helt metallluftpistol av sin egen design. Han valde att ta den till vindkraftsföretaget eftersom de hade masugnar och de var utrustade för att forma och stämpla de metalldelar som behövs för att bygga hans pistol.

Pistolen överfördes till styrelsemedlemmarna. General Manager L.C. Hough-testet avfyrade pistolen och utropade: "Pojke, det är en tusensköna." ‘” It’s a Daisy ”var en tidens kollokialism.) Så den lilla pistolen hette Daisy. Legenden säger att styrelsen för Windmill Company beslutade att bygga pistolen och erbjuda den som ett premiumobjekt till varje jordbrukare som köpte en vindkraftverk. År 1895 hade pistolens försäljning och popularitet ökat så att företaget upphörde med att tillverka vindkraftverk, började producera luftvapen uteslutande och bytte namn till Daisy Manufacturing Company. Markham Air Rifle Company grundades i juli 1886 i en liten tvåvåningsfabrik i Plymouth, Michigan. Markham Chicago-modellen var den första ekonomiskt framgångsrika BB-pistolen. När grundaren av Markham beslutade att lämna Plymouth 1912 sålde han sitt företag till två Daisy-chefer. De ändrade namnet på företaget till King Manufacturing Company 1928 och Daisy förvärvade King Manufacturing 1931

Ingen Daisy-historia skulle vara komplett utan att inkludera de första åren av Plymouth Iron Windmill Company, den första premiumpistolen och förvärvet av Markhams Luftvapenstillverkare.Naturligtvis flyttade företaget till Rogers, Arkansas - den stad som vi fortfarande kallar hem idag - 1958 och många BB-er har rullat ut ur tunnan sedan dess.

Vi dominerar fortfarande flygvapenkategorin med beprövade modeller som den legendariska Red Ryder samt innovativa nya PowerLine-gevär med hög effekt, luftpistoler och en rad Avanti-luftgevär och pistoler för träning och matchtävling.

Och vi licensierar Winchester-namnet för att skapa en rad med Winchester Luftvapen och pistoler som lever upp till det legendariska namnet Daisy Luftgevär.

Daisy Red Ryder - Daisy Avanti Champion 499 - Daisy 880 Gevär

 

Tillverkares produkter

SOG

SOG

SOG´s berättelse börjar i Vietnam, där medlemmar av en mycket klassificerad amerikansk specialenhet - känd som MACV-SOG - bar en unik stridskniv i djungeln på hemliga uppdrag. År senare, 1986, inspirerade den kniven en ung designer, med namnet Spencer Frazer, för att hitta SOG-specialknivar. Hans uppdrag: att reproducera den ursprungliga SOG Bowie-kniven och hylla den speciella ops-enheten som skapade den. Det som började som en enda minnesmodell blev snart en fullständig rad innovativa verktyg - fältprövade av US Special Forces, till och med hedrade som Navy SEAL-kniven. Idag bärs SOG knivar med tillförsikt till de mest krävande situationerna. Smidd av tradition, härdad i fältet, finslipad för dig.

Så oavsett om du skyddar andra som militär eller leder en episk jakt utflyckt, hanterar en av livets vardagliga utmaningar eller står inför dina mest extrema förhållanden ännu, då är SOG kniven perfekt för dig.

Tillverkares produkter

Winchester

Winchester

Knivar, gevär och vapen från legendariska vapentillverkaren Winchester i USA.

Winchester är en världsledande leverantör av innovativa knivar, vapen och vapentillbehör, The American Legend, ett varumärke byggt på integritet, hårt arbete och ett djupt fokus på sina lojala kunder.

Winchester´s arv när det gäller att betjäna jägare och skyttar, brottsbekämpning och amerikanska soldater är djup, med decennier av stöd på de högsta nivåerna inklusive leverans av tekniskt avancerade produkter. Från deras forsknings- och utvecklingsarbete till tillverkningsprocesser förstår Winchester värdet på produktkvalitet och prestanda.

Med ett rykte som är full av tradition har Winchester förtjänat talesättet, 'The American Legend' genom att leverera engagemang för excellens i allt de gör.

Tillverkares produkter

Gladius

Gladius

Mycket fina knivar och svärd från Gladius i Spanien. Dessa underbart fina repliker handtillverkas på plats i äkta Toledo stål. GLADIUS grundades i Toledo 1986. Sedan starten har de ägnat sig huvudsakligen för tillverkning av alla typer av reproduktioner av svärd och dolkar, alla i högsta kvalitet. Varumärket GLADIUS har hög prestige och är synonymt med svärdreplikor och replika vapen i världsklass.

Tillverkares produkter

Swiss arms

Swiss arms

Populära luftvapen och luftvapen tillbehör från välkända Swiss arms. Vi ger dig som kund bra pris och snabba leveranser.

Swiss arms erbjuder ett mycket prisvärt utbud av luftvapen samt tillbehör till luftvapen. Swiss arms hölster och vapenväskor har riktigt bra priser och kan användas både till soft air guns, luftpistoler, krutpistoler (licens) samt replikor.

Tillverkares produkter

ESP

ESP

ESP, tjeckiskt företag som sedan 1983 tillverkar bland annat teleskopbatonger och säkerhetsutrustning.

Tillverkares produkter

Knightsbridge

Knightsbridge

Knightsbridge, populär tillverkare av kläder och kängor till mycket förmånliga priser. Knightsbridge ger dig ett spännande klädutbud i mycket hög kvalité. Förebilden är brittiska modekläder som ofta har använts av olika ungdomsgrupper i England. Stilrena modeplagg som alltid kommer att vara moderiktiga och snygg att bära både till vardags och för puben.

Populära storsäljare är de olika Harrington jackorna i olika färger från Knightsbridge.

Tillverkares produkter

Buck knives

Buck knives

Populära knivar från välkända Buck. Knivar i mycket hög kvalité.

Tillverkares produkter

Heckler & Koch

Heckler & Koch

Heckler & Koch är en av världens ledande tillverkare av handeldvapen med fast etablerade rötter i Tyskland. Under mer än 60 år har företaget varit en pålitlig partner för säkerhetsstyrkor, polis och specialstyrkor i Nato och Nato-associerade stater.

Heckler & Koch representerar den högsta kvaliteten såväl som innovativa produkter. Utöver detta är Heckler & Koch den enda leverantören av handeldvapen som erbjuder ett omfattande sortiment av produkter som innehåller pistoler, maskinpistoler, attackgevär, precisionsgevär, maskingevär, träningssystem och 40 mm-system. I detta sammanhang har enskilda kategorier av vapen konceptuellt utformats för att bilda en produktfamilj. På detta sätt erbjuder Heckler & Koch ett variabelt modellprogram som är anpassat till de mest varierande tillämpningskraven. Fördelarna med en sådan produktfamilj sträcker sig från en lägre olycksrisk genom att förebygga driftsfel till utbytbara komponenter och ända till reducerade instruktions- och träningsperioder för skjutvapenanvändare.

Dotterbolag i USA, Frankrike och Storbritannien ingår i denna internationellt aktiva grupp baserad i Oberndorf am Neckar i Tyskland.

Tillverkares produkter

Original S.W.A.T.

Original S.W.A.T.

Original S.W.A.T. Amerikansk tillverkare av kängor i mycket hög kvalité. SWAT erbjuder lätta taktiska kängor och militärkängor.

Tillverkares produkter

Eickhorn Solingen

Eickhorn Solingen

Eickhorn Solingen, tyska knivar av högsta kvalité. Knivarna är tillverkade i NATO standard och används idag av tysk militär samt tyska elitpoliser. Då knivarna är NATO certifierade kan de användas av soldater inom Försvarsmakten.

Knivarna är framtagna av den kände knivdesigern Dietmar Pohl och är tillverkade under strikaste kvalitétskontroll i Solingen i Tyskland.

Tillverkares produkter

COMMANDO

COMMANDO

COMMANDO, militärprodukter och outdoor till låga priser.

Tillverkares produkter

TW1000

TW1000

TW1000 är välkänd tillverkare av effektiva skyddssprayer, i Sverige säljs deras TIW criminal identifier självförsvarsspray.

Tillverkares produkter

Cobra

Cobra

Cobra tillverkar två vägs radios av högsta kvalité, kan förses med många olika kommunikations tillbehör.

Tillverkares produkter

Pacsafe

Pacsafe

PacSafe erbjuder ett stort antal säkerhetsprodukter som hjälper när du är på resa. Pacsafes smarta säkerhetslösningar för folk på resande fot möjliggörs av eXomesh. Ett revolutionerande säkerhetssystem som utgör kärnan i PacSafes produker.

Tillverkares produkter

SECTOR

SECTOR

SECTOR, produkter tillverkade för säkerhetspersonal och vakter.

Tillverkares produkter

Secured by Design

Secured by Design

Secured by Design, person larm i hög kvalité. Rekommenderas av brittisk polis.

Tillverkares produkter

MCAllister

MCAllister

MCAllister, klädemärke med mycket humana priser! Här finna allt från jackor till kängor i tugg design.

Tillverkares produkter

United cutlery

United cutlery

United cutlery, USA. Fantastiskt fina knivar och svärd från amerikanska United cutlery, mycket hög kvalité!

Tillverkares produkter

Maglite

Maglite

Maglite ficklampor av flygplans aluminium. Mycket hög kvalité, tillverkade i USA.

Mag Instrument och Maglite är dedikerat till de högsta standarderna för ficklampor. Maglite söker prestanda och ett rykte som speglar det allra bästa de kan uppnå.

Varje Mag Instrument ficklampa representerar en kulmination av decennier av forskning, utveckling och kontinuerlig modern modernisering i varje precision. Mag Instrument är stolt över att vara en amerikansk tillverkare.

Maglite tror att företagets anda och karaktär tydligt definieras och uttrycks av dess grundare, ägare och president Anthony Maglica. Varje ficklampa är ett resultat av hans besatthet av fin teknik, hantverk och hans engagemang för perfektion. En experimentell maskinist genom utbildning och en tillverkningsinnovatör i praktiken. 

Mag Instrument och Maglite är stolt över att vara ledande inom den nuvarande renässansen inom amerikansk tillverkning för ficklampor. Herr Maglica själv, en uppriktig troende på vikten av tillverkning i USA, insisterar på att Mag förblir en amerikansk tillverkare. Han har ägnat sig åt att bevisa att amerikanska produkter kan utmärka sig på den globala marknaden genom att använda teknik för att ständigt förbättra kvaliteten och minska kostnaderna.

Tillverkares produkter

Puretrash

Puretrash

Läckra kläder och smycken från Puretrash.

Tillverkares produkter

Stoney Point

Stoney Point

Tillbehör till krutvapen och luftgevär från Stoney Point.

Tillverkares produkter

King Arms

King Arms

King Arms, mycket fina softairguns i flera olika spännande modeller.

Tillverkares produkter

Clansman

Clansman

Clansman - high quality bows

Prisvärda compound och recurve pilbågar med tillbehör av högsta kvalité, för jakt och sportskytte. Clansman är ett svenskt bågskytte märke som vi kan erbjuda till mycket förmånliga priser. Bågarna tillverkas under strikt kvalitets kontroll i Korea vilka är kända för att göra mycket fina pilbågar!

Clansman

Tillverkares produkter

Hoppes

Hoppes

Vapentillbehör och säkerhetsanordningar för luftvapen och licensbelagda vapen från amerikanska Hoppe´s.

Tillverkares produkter

Propper

Propper

Propper. Amerikansk tillverkare av polis och militärkläder sedan 1960-talet. Bland annat leverantör till US Army.

Tillverkares produkter

G & G ARMAMENT

G & G ARMAMENT

G & G ARMAMENT, kraftfulla och mycket realistiska softairgun i högsta kvalité.

Tillverkares produkter

JSB

JSB

JSB diabolokulor av mycket hög kvalité. JSB är världens främsta tillverkare av diaboler för luftvapen idag. Utmärkta luftvapenkulor för ditt luftgevär. Om du letar efter ammunition av hög kvalitet till ditt luftvapen är du på rätt plats oavsett om det är för ditt luftgevär, karbin eller luftpistol.

JSB diaboler finns för allt luftvapenskytte:

10 METER INOMHUS TÄVLING

Valet av både professionella idrottare och nybörjare men också amatör entusiaster som älskar precision vid olympiskt skytte på 10 meters avstånd med luftgevär.

UTOMHUS MÅLSKOTT

JSB är diaboler för alla FT-, HFT-, Benchrest specialister och alla andra som skjuter utomhus, långväga och exakta skott.

JAKT

Komplett urval av ammunition i alla kalibrar för luftvapen jägare. Jakt på skadedjur, då används främst hollowpoint diaboler.

HOBBY

Vi erbjuder också pellets för dig som inte vill tävla men bara tycker om att skjuta luftvapen för nöjets skull. JSB ger alltid bra precision, även om du har ett billigare luftvapen.

Tillverkares produkter

Zero Tolerance

Zero Tolerance

Zero Tolerance, knivar av absolut världsklass, populära bland militär och polis bland annat.

Zero Tolerance är ett varumärke som tillhör Kai USA Ltd. ZT-varumärket kom till 2006 när ZT såg en plats på marknaden för en Made-in-the-USA-serie med knivar som skulle tillgodose behoven hos professionella, till exempel militären, polisen, brandmän och akutläkare.

De ursprungliga produkterna var stridsknivar, men sedan har linjen utvidgats till att omfatta en mängd vardagsknivar och premium knivar. ZT-knivar ger alltid dess kniv ägare knivar i absolut toppklass.

Zero Tolerance knivar är byggda av premium material som S30V, ELMAX eller 154 CM bladstål och G-10 samt kolfiberhandtag. Användningen är påtagligt smidig och ZT-passform och finish är oöverträffad. Alla ZT knivar är byggda i Oregon i USA av mycket skickliga arbetare. Kai USA Ltd., tillverkarna av Zero Tolerance Knives, är medlem i Kai Group. Kai är en stor tillverkare och distributör av rakknivar, kirurgiska verktyg, produkter för personlig vård och hushållsartiklar i Japan.

Tillverkares produkter

CRKT

CRKT

CRKT Vann "Knife Of The Year"-Priset under Blade Show 2014, Vilken utnämner dem till världens bästa Kniv tillverkare under året 2014!

Tillverkares produkter

MTech

MTech

MTech USA, fina knivar till mycket förmånliga priser.

Tillverkares produkter

CAS Hanwei

CAS Hanwei

CAS Hanwei, svärd tillverkare som gör handgjorda svärd av extremt hög kvalité.

Tillverkares produkter

Böker Plus

Böker Plus

Knivar från tyska BÖKER, kända för sin mycket höga kvalité. Med en BÖKER kniv blir du alltid nöjd.

Tillverkares produkter

CONDOR TOOL & KNIFE

CONDOR TOOL & KNIFE

CONDOR TOOL & KNIFE tillverkar knivar och yxor av mycket hög kvalité.

CONDOR® TOOL & KNIFE spårar sin stolta historia tillbaka till 1787, året GEBR WEYESBERG COMPANY grundades i Solingen, Tyskland.

Kvaliteten på svärd, militära knivar, jordbruksredskap och hushållsbestick som de tillverkade gjorde att Solingen var bestickens huvudstad. Under generationerna fann världens största tillverkare av svärd och knivar det nödvändigt att utöka verksamheten till andra länder för att bättre betjäna sina kunder.

1964 bildades företaget med en ny anläggning i Santa Ana, El Salvador, som fyllde den med den senaste tekniska utrustningen och skickade några av sina lokala anställda till Solingen för omfattande utbildning. Idag gör fabriken knivar, axlar, spade och andra handverktyg.

Centralamerikanska verksamheterna såldes på 1980-talet till lokala investerare. Idag är de en av de största tillverkarna av machete och spadar i världen som arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för att fylla en ökande världsomspännande efterfrågan på sina produkter.

2004 utvecklade en första kvalitetslinje av verktyg och knivar för de nordamerikanska och europeiska utomhusmarknaderna. CONDOR® TOOL & KNIFE föddes.

Tillverkares produkter

Shadow Cutlery

Shadow Cutlery

Shadow Cutlery, tillverkar filmrekvisita åt History channels tv-program, bland annat åt tv-serien Vikings.

Tillverkares produkter

Master Cutlery

Master Cutlery

Master cutlery USA

Master Cutlery från USA.

Tillverkares produkter

MIL-TEC ®

MIL-TEC ®

Mil-Tec. Produkter av mycket bra kvalité från välkända MIL-TEC ® som sedan 1971 tillverkat militär och outdoor produkter. Miltec är en av världens största tillverkare av armyjackor, friluftskläder, kängor, outdoor, replikor, taktisk utrustning och uniformer. Miltec har ett fantastiskt utbud både och för friluftsmänniskan, polisen och vapensamlaren. Miltec kommer hela tiden med massor av spännande produkt nyheter som vi uppdaterar vår Miltec kategori med!

Mil-Tec är också en stor producent av replika kläder och replikor från WWI och WWII. Här finns ett jätteutbud av hjälmar, kängor, uniformer, utrustning och vapen. Storsäljarna är replikor från tyska armén (Wehrmacht) och US Army (amerikanska armén). 

Tillverkares produkter

DENIX

DENIX

DENIX från Spanien är en av världens största tillverkare av antika vapenreplikor och rekvisita för Hollywood-filmer. Deras produktutbud sträcker sig allt från den grekiska antiken till WWII.

Här i vår Denix kategori hittar ni replikor på gevär, pistoler, revolvrar och svärd som ni känner igen från många historiska händelser och filmer. Exempel Vilda Västern och WW1 och WW2.

Denix produkter är licensfria och har 18-års gräns för inköp.

Tillverkares produkter

Elk Ridge

Elk Ridge

Amerikanska jakt och friluftsknivar från kniv tillverkaren Elk Ridge.

Tillverkares produkter

Nordic Army Gross

Nordic Army Gross

Svensk tillverkare av militärkläder samt utrutning

Tillverkares produkter

SwissEye

SwissEye

Swiss eye erbjuder skyddsglasögon och solglasögon av mycket hög kvalité till fantastiskt låga priser. Med Swiss eye´s skyddsglasögon så får ni certifierade glasögon med högt UV skydd och splitterskydd. Samtliga glasögon från Swiss eye är CE märkta.

Tillverkares produkter

ESEE

ESEE

The folks at ESEE Knives / Randall’s Adventure & Training know about challenges. Having spent the last 20 years training between the jungles of South America and remote environments stateside, they’ve built a whole gear and training business based on challenges. Their gear line, ESEE Knives, has grown into one of the major players in the factory knife industry, with worldwide distribution and a name recognition that few others hold when it comes to actual experience behind the designs.

Whether it’s surviving in a wilderness environment, rescuing a patient off of a cliff face, teaching advanced land navigation techniques, training search and rescue personnel in lightweight, remote concepts, or teaching advanced tactics to SWAT and special operations teams, Randall’s Adventure & Training (RAT) has built their training and gear business by boots-on-the-ground experience.

The company’s Vice-President, Mike Perrin, describes the growth and changes that have occurred since the company’s inception. “Our training is more diverse and targeted now, and the knife and gear offerings have greatly expanded since our beginnings in 1997. But even though we have evolved and grown, our company has remained true to its original mission: provide students a one-stop-shop for skills and tools needed to save lives, keep the price reasonable, and back everything with the best warranty and customer service in the industry.”

Randall’s Adventure Training was in the survival training business long before the ‘survival’ craze hit the market. As Jeff explains, “Real survival can be extremely hard work, both mentally and physically, and rarely resembles the entertainment value shown on ‘survival’ TV. We distill our training and tools down to the ground truth of what works based on years of experience. When a survivor has a better understanding of the environment they’re thrust into, and what to do should things go sideways, then it greatly increases their odds of making it home to their family.”

Jeff adds, “We simply saw a need that wasn’t being filled when it came to real-world gear and training. ­­There’s a ton of good gear out there, but many gear companies lack the hands-on training to back up their designs. ESEE is changing the way a knife and gear customer looks at what they’re buying or trusting their life to. Even though our company has grown, Mike and I are still hands-on when it comes to our school, gear, customer service and quality, and always will be.”

Tillverkares produkter

Fällkniven

Fällkniven

Fällkniven är ett svenskt familjeföretag i Boden. Företaget grundades 1984 som importfirma och är sedan dess en av Sveriges främsta knivspecialister. De började designa sina egna knivar 1987. Deras mest sålda kniv är modell F1 som används av svenska försvaret.

Tillverkares produkter

COBI BLOCKS

COBI BLOCKS

Cobi Blocks. Unika byggsatser för alla fans av historia och historiska byggmodeller. Massor av spännande modeller som barn och vuxna kommer älska att bygga!

Cobi blocks byggleksaker sätts ihop utan lim och kan kombineras med exempel Lego. Cobi Blocks har bland annat licens för den populära serien World of Tanks samt har en populär serie av flygplan och stridsvagnar från WWII. 

Cobi är perfekt för dig som söker leksak stridsvagnarleksak stridsflygplan och leksak slagskepp.

Tillverkares produkter

ASG

ASG

Action sport games

ASG, luftpistoler och luftgevär i hög kvalité till mycket förmånliga priser. ASG har licens på flera kända vapenmärken som CZ och Mauser. ASG har även en stor serie av soft air guns i både pistoler, gevär och karbiner. Exempel är en mycket läcker soft air gun version av det populära M16 geväret, MX18. Vi kan också tipsa om ASG´s mycket fina 4,5mm CO2 pistol CZ 75, mycket kolsyrepistol för pengarna!

Välkommen med din ASG order!

Tillverkares produkter

Evelox

Evelox

Bågskytte en sport för hela familjen. Utmana dina vänner på en sommartävling. Visste du att det längsta avståndet man skjuter på är hela 90m. 10:an eller mitten är endast 122mm för recurveskytte resp. 61mm för compoundskytte. På detta avstånd gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Alla pilbågar skall betraktas som vapen. Då en pil kan skjutas iväg 500m skall endast mål anpassade för bågskytte beskjutas med behörigt säkerhetsavstånd till andra.Stor tillverkare av pilbågar och tillbehör till pilbågar. Evelox gör både junior bågar och vuxen bågar samt compoundbågar och recurvebågar.

Tillverkares produkter

Diana

Diana

Diana luftgevär. Dianas luftgevär tillverkas i Tyskland vilket ger dig luftgevär av högsta kvalité. Diana tillverkar bland annat Mauser luftgevär på licens.

Tillverkares produkter

Hultafors

Hultafors

Hultafors från Sverige är ett ledande internationellt varumärke inom handverktyg av högsta kvalitet avsedda för hantverkare och industri. Allt började med uppfinnandet av tumstocken för mer än 130 år sedan.

Sedan början av 1980-talet har Hultafors växt dramatiskt och är idag ett internationellt varumärke med erkänt utmärkta produkter. Hultafors har köpt upp flera ledande tillverkare av bruksprodukter som Tors Hammare (som gjorde yxor, hammare och släggor) och även Hults Bruk. Med köpet av Hults Bruk så får man produkter med anor så långt tillbaka som 1697!

Hultafors gör bland annat fantastiska yxor som är kända för sin otroliga kvalité. Yxorna är handtillverkade och i svenskt yxstål. Made in Sweden!

Köptips: Hultafors kastyxa Classic, dubbeleggad.

Tillverkares produkter

Enforcer

Enforcer

Taktiska produkter för personer som jobbar inom säkerhetsbranschen. Bland annat handfängsel, batonger och taktisk penna. Köp direkt online lägst prisgaranti.

Tillverkares produkter

Artemis

Artemis

Artemis är en mycket intressant uppstickare på luftvapenmarknaden. Tillverkaren släpper modell efter modell som får konkurrenterna att tvingas tillbaka till ritbordet. Få luftvapen erbjuder lika mycket prestanda och byggkvalité i den här prisklassen. Artemis tillverkar bland annat kolsyregevär och kolsyrepistoler samt luftgevär med brytpipa.

Storsäljaren hos Artemis utbud är det mycket prisvärda Sniper luftgeväret i kaliber 5,5mm.

Artemis Sniper luftgevär

Tillverkares produkter

Benchmade

Benchmade

Amerikanska Benchmade är en av världens främsta knivtillverkare. Med banbrytandeinnovationer, hög stålkvalitet och vacker formgivning har man skapat ett varumärke som i knivvärlden blivit synonymt för kvalitet och användbarhet. De tillverkar taktiska knivar som är made in USA.

Tillverkares produkter

AGM

AGM

AGM – Tillverkare av airsoft replikor av äkta vapen i mycket hög kvalité. Hos AGM hittar ni kända skjutvapen från både WWI, WWII och modern tid. Gevär, k-pistar och kulsprutor. Perfekt både för spelaren av airsoft samt för vapensamlaren.

Tillverkares produkter

Spyderco

Spyderco

Spyderco grundades 1978 i Golden, Colorado. Spyderco skapade många funktioner som är vanliga i fällknivar nuförtiden, bland annat fickklämma, bladräfflor och Spydercos typiska öppningshål. De har samarbetat med många knivmakare, idrottare och instruktörer i självförsvar runt om i världen. Spyderco var först med att använda sig av 20 olika bladmaterial, inklusive CPM-SV60V, CPM-S90V, H-1 och andra. Företaget satsar mycket på forskning och utveckling för att fortsätta att producera tillförlitliga skärverktyg av hög kvalitet som är utformade och tillverkade för topprestanda och ergonomisk komfort.

Tillverkares produkter

Brandit

Brandit

Brandit – Individual Wear

Brandit kläder

Snygga kläder och väskor från Brandit i mycket hög kvalité. Brandit´s produkter är stilrena och sitter snyggt på bäraren.

Tillverkares produkter

Valyrian Steel

Valyrian Steel

Valyrian Steel är ett varumärke som tillhör Jalic Inc.

Valyrian Steel ® Collection är en replika tillverkare för författaren George R. R. Martins bästsäljande bokserie "A Song of Ice and Fire". Varje replika kommer i begränsad utgåva denna samling är gjord av endast material av högsta kvalitet med särskild uppmärksamhet på finish och detaljer. Baserat på Mr. Martins noggranna detaljerade anteckningar och beskrivningar återspeglar designen av varje verk de rika karaktärerna och historien i hans magnifika saga.

Vi fick den exklusiva licensen att producera vapen och rustningar från "A Song of Ice and Fire" i slutet av 2006. Senare erhöll vi också den exklusiva licensen att göra vapen och rustningar från HBO®s hit TV-serie Game of Thrones®. Nu gör vi kopior både från böckerna och från tv-serien. Med karaktärer som Jon Snow och Eddard Stark.

Tillverkares produkter

Hämmerli

Hämmerli

Hämmerli Luftvapen tillverkare sedan slutet av 1800-talet

Sportskytte, och särskilt precisionsmålskytte, ligger i schweizernas blod. Det är inte bara idrottstävlingen utan också kulturella aspekter som har gått samman sedan medeltiden till en stark tradition i Schweiz. Sporting gun-tekniken har också utvecklats intensivt med den.

Sedan slutet av 1800-talet har ett schweiziskt namn varit tydligt i internationellt skytte.

Tillverkares produkter
Exkl. moms
Logga in

Din kundvagn

Kundvagn (0)