Produkter

Spåra ditt paket

BYTE

  • Snabb hantering av byten! 
  • Gratis återfrakt till kunden vid storleksbyten!

Som kund hos oss kan ni enkelt byta till annan storlek inom 30 dagar efter ert köp. För att ett storleksbyte skall bli godkännt skall produkten vara i samma skick som när ni fick den (exempel handskar & kängor skall provas inomhus).

Gör följande vid byte:

1) Paketera varan väl som ni önskar byta. Den skall återsändas i sin original förpackning (om sådan medföljde). Slå omslagspapper runt paketet.

2) Lägg med en lapp i paketet med namn och order nummer (enklast är en kopia på er följesedel). Skriv vilken ny storlek ni önskar.

3) Skicka paketet till följande adress: Fritid och Prylar Sweden, Höjdrodergatan 29, 212 39 Malmö. Dyra produkter bör ni skicka så ni får ett sändningsnummer på sändningen. Handskar och mindre produkter som tröjor kan skickas i vanligt brev med Posten. Skicka ej med Bussgods.

4) Vi returnerar ert byte med spårbar frakt med DHL, samt vi står för denna fraktkostnad (gratis för kunden).

 

ÅNGER

Ni kan hos oss ångra postorderköp (öppet köp) inom 30 dagar efter det att du tagit emot varan (vissa special varor har ej bytesrätt/öppetköp, i de fallen står det i produktens beskrivning i webbutiken).

När vi fått varan i retur och kunnat konstatera att den inte är skadad krediterar vi eller betalar tillbaka det du betalt för varan. Bifoga följesedelkopia i paketet.

OBS: Returnerade varor ska vara oöppnade och oanvända samt skickas i sin oskadade original kartong/påse. För våra handskar, jackor, byxor och kängor gäller dock ett undantag, kunden har rätt att prova produkten för passform inomhus.

Gods skall returneras till följande adress: Fritid och Prylar Sweden, Höjdrodergatan 29, 21239 MALMÖ. 

Alla fraktkostnader i samband med ånger & öppetköp står kunden för.

Exkl. moms
Logga in

Din kundvagn

Kundvagn (0)